Doorgaan naar inhoud

Overweeg je om Lego 21118 Minecraft - The Mine te kopen? Lees onze laatste recensie van ...

Overweeg je om Lego 21118 Minecraft - The Mine te kopen? Lees onze laatste recensie van het product door Linsey L.


★★★★★
Briljante service
Ik raakte in paniek over het feit dat ik dit niet voor mijn zoon kon krijgen met Kerstmis, omdat het overal niet op voorraad was. Ik vond het op je website iets duurder, maar de blik op het gezicht van mijn zoon Kerstochtend zal de extra 40 pond waard zijn! Bestelde het op de zondagavond ontving het door de woensdag onder de indruk! Zal uw bedrijf opnieuw gebruiken voor moeilijk te vinden items.
Vorig artikel Denk je erover om Lego 10241 Creator Expert Maersk Line Triple-E te kopen? Lees onze l...
Volgend artikel Denkt u erover om Lego 60018 City Cement Mixer te kopen? Lees onze laatste review van th...

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden