Doorgaan naar inhoud
3 for £10 LEGO Polybags
3 for £10 LEGO Polybags

Denken over het kopen van Lego 79008 Lord of the Rings - Pirate Ship Ambush? Lees ou...

Wil je Lego 79008 Lord of the Rings kopen? Pirate Ship Ambush?Lees onze laatste beoordeling van het product door Tamara H..


★★★★★
Lego heer van de ringen piraterij hinderlaag
Zoals alle lego, is het inderdaad erg duur, maar wat een vreugde dit cadeau was voor mijn tienjarige kleinzoon.Ik was een beetje bezorgd om het te kopen van een leverancier die me onbekend was, maar het kwam heel snel in geluidsverpakking.Toch heb ik nog steeds de voorkeur aan playmobil, omdat het niet zo gemakkelijk is om bits te verliezen, die dan vaak maken het product bijna nutteloos.Ik hoop dat dit niet van toepassing is op dit specifieke punt.
Vorig artikel Denken over het kopen van Lego 79008 Lord of the Rings - Pirate Ship Ambush? Lees ou...

Een opmerking achterlaten

* Verplichte velden